Klok uppmaning till muskelsjuke Per: uppmanas söka jobb där man ligger ner!

Muskelsjuke Per uppmanas söka jobb där man ligger ner enligt rapport/svt. En del ondgör sig över det, men vad skulle han annars göra?

Reglerna är lika för alla enligt Försäkringskassan. Jag gläder mig över att välutbildade människor på Försäkringskassan verkligen förstår sin roll och aktivt verkar för detta.

Logiken är klasklar. Och det finns nog nästan evidens där någonstanns. Länge leve det svenska utbildningssystemet och den svenska skolan som skapat självständiga människor som förmår ta sitt ansvar! För att inte tala om det svenska rättsväsendet som skyddar dem som tar det så att de inte blir av med sina jobb!

Ett fyrfaldigt leve! Minst.

Förresten har väl Per redan ett heltidsjobb med att försöka kommunicera med Försäkringskassan. Kan det egentligen bli bättre? Inte alla i hans situation kan räkna med heltidsjobb, tror jag. Eller kanske det är så bra i Sverige att alla i liknande situation verkligen blir heltidsengagerade i kommunikationen med Försäkringskassan?

Några klagar dock: Är sjukreglerna inte hårda nog? « Ett hjärta RÖTT, Ligga och arbeta – Moderaternas linje – Alliansfritt Sverige.
En till snyftartikel: Muskelsjuke Per tvingas söka jobb | Nyheter | Aftonbladet